logo

За нас

„ЕТТИ – 99” е основана през 1999 год. и е специализирана в извършването на дезинсекционни, дератизационни и дезинфекционни услуги.

Фирмата ни разполага с висококвалифицирани специалисти, широк спектър от съвременна техника и препарати, гарантиращи висока степен на пестициден контрол при провеждане на борбата с битовите паразити, складовите неприятели и гризачи. Поддържаме контакти и ползваме опита на водещите звена с подобна дейност в страната и чужбина, при строго спазване на всички изисквания за осигуряване безопастността на хората и опазване на околната среда.

aboutUs
whyUs

Защо да изберете нас

„ЕТТИ – 99” ООД заема лидерски позиции на пазара на ДДД услуги в района и поддържа тесни професинални контакти с органите на РЗИ и ОАБХ гр. Бургас.

Спазването на договорените изисквания с клиентите

Точността и прецизността при изпълнение на всяка една обработка

Индивидуалния подход към всеки клиент

Създадената организация във фирмата позволява гъвкавост и поемане на големи обеми от работа

Екип

Фирмата разполага с двама ръководители на ДДД процедури – инженер химик и еколог, както и с необходимия брой пест контрол оператори, завършили съответните курсове. Фирмата е регистрирана в МЗ, лицензирана и застрахована. Членове сме на Националната асоциация по пестконтрол – България.

team