logo

Услугите, които предлагаме

Обработки на частни домове, апартаменти и офиси – нашите специалисти ще Ви помогнат да се избавите от досадните мухи, хлебарки, бълхи, дървеници и гризачи. Препаратите, които използваме са разрешени за употреба в Р България, като ниската им токсичност прави обработката безопасна за Вас, Вашите деца и домашни любимци.

Хотели – предлагаме сключване на договор за абонамент, с който се задължаваме да поддържаме цялата Ви хотелска база – заведения за хранене, хотелски стаи, паркова и градинска площ. Договорът Ви гарантира и че ще отстраним безплатно всички появили се извънредни вредители във времето между редовните третирания.

Обработка на заведения за обществено хранене. – Фирмата предлага сключване на абонаментни договори за третиране срещу всички видове летящи и пълзящи насекоми в кухненски блокове, търговски зали, открити площи и градини на ресторанти, пицарии, заведения за бързо хранене и други.

Контрол на складови неприятели в мелници, силози, складове и др. – Извършваме влажна дезинсекция и фумигация с дълго остатъчно действие на складове за зърно, мелници, хлебозаводи, силози и други.

Контрол на вредителите в предприятия от хранително – вкусовата промишленост и обществени сгради – С доказания си опит и професионализъм, широката гама от използвани препарати, фирмата заема водещи позиции в предлагането на ДДД услуги в района. Предлагаме цялостен мониторинг и контрол над вредителите в различните предприятия.